Gå direkt till innehåll

Nyhetsarkiv

Ford E-Transit 420 möjliggör för företagare att ställa om till elektriskt

Efter regeringens beslut: Ford E-Transit 420 möjliggör för företagare att ställa om till elektriskt

Efter regeringens beslut: Ford E-Transit möjliggör omställning till elektriska fordon. Transportstyrelsen öppnar idag upp för ansökningar, där förare med B-körkort kan köra tyngre elektrifierade lastbilar på 4,25 ton. Med en räckvidd på upp till 402 km och snabbladdning stödjer E-Transit företags elektrifiering, medan flexibla leasingalternativ och digitala innovationer ökar produktiviteten.

Nya Ford Explorer provkörs i Slovenien

Stort intresse för nya Ford Explorer: Det bästa helhetspaketet i sin klass

Nya Ford Explorer är den första av flera helelektriska bilar från Ford, tillverkade i och för Europa. Den 5-sitsiga suven, med en räckvidd på upp till 602 km och fyrhjulsdrift, testas nu av internationella medier. Snabb laddning, rymlig interiör och smarta funktioner. Explorer kommer med bakhjulsdrift eller fyrhjulsdrift och priser från 489 900 SEK.

Ford Kuga PHEV kan nu dra upp till 2 100 kg på kroken.

Bästsäljande Ford Kuga levereras till svenska kunder

Bästsäljande Ford Kuga levereras till svenska kunder. Nya och uppgraderade Ford Kuga erbjuder nu upp till till 69 km elektrisk räckvidd och Kuga Hybrid upp till 900 km total räckvidd. Nya Kuga har även fått mer effekt och levererar nu 243 hk och kan dra upp till 2 100 kg, perfekt för husvagnar och hästtransporter.

Produktion av nya helelektriska Explorer drar igång vid Ford Cologne Electric Vehicle Center

Produktion av nya helelektriska Explorer drar igång vid Fords nya elbilsfabrik i Köln

Idag startar produktionen av helt elektriska Ford Explorer i Fords uppdaterade fabrik i Köln. Fords historiska fabrik har byggts om till toppmodern produktionsanläggning efter en investering på 2 miljarder dollar. Fords nya EV-center är ett nyckelelement i Fords plan om koldioxidneutralitet för hela dess europeiska produktionsfotavtryck av anläggningar, logistik och direkta leverantörer till 2035.

Visa mer