Gå direkt till innehåll
Joe Labero blir ny ambassadör för Ford i Sverige

Pressmeddelande -

Joe Labero blir ny ambassadör för Ford i Sverige

Fords svenska importör Hedin Motor Company (HMC) har ingått ett samarbete med en av Europas och Sveriges främsta illusionister Joe Labero. Joe Labero blir ny ambassadör för Ford i Sverige där han bl.a. ska medverka i en rikstäckande reklamkampanj under den senare delen av 2021.

Joe Labero är en av de mest framstående illusionisterna i Europa och Sverige, och uppträtt på stora scener över hela världen. Han är ett välkänt ansikte såväl hemma i Sverige som i både Australien och Las Vegas, två platser där han satt upp flera stora föreställningar.

Joes intresse för magi började när han var 12 år gammal hemma i Alvesta och fick sin första trollerilåda. Från att ha underhållit vänner och familj utvecklade han snabbt sina färdigheter och ställde som 17-åring upp i Svensk Magisk Cirkels juniormästerskap och vann. Året därpå deltog han i en talangjakt som han också vann, där priset var en resa till Minneapolis där han på nationaldagen uppträdde för 6000 svensk-amerikaner. Vistelsen i USA avslutades med ett besök i Las Vegas där han fick se Siegfried & Roy, och insåg där och då att det var detta han ville göra resten av livet.

Joes karriär är minst sagt imponerande. Han har gjort ett stort antal uppsättningar på hemmaplan, bl.a. i samarbete med showpianisten Robert Wells och uppträtt på kronprinsessan Victorias 25-års dag.

Internationellt har han gått för fulla hus i flera av världens hörn. Han har varit flera vändor ner till Australien och uppträtt på några av landets största casinon, haft uppsättningar på det berömda Raffles  i Singapore och framfört den omtalade showen Inferno på Paris Theater i Las Vegas.

Joe har flera gånger blivit erkänd internationellt under sin karriär. Under 2003 mottog han den prestigefyllda Merlin Awardsom är illusionisternas motsvarighet till Oscar. Han fick priset med motiveringen: for Continuing Achievement in the Art of Magic. Under 2009 mottar han utmärkelsen Illusionist of the Decade av Merlin Award Society på magi-världsmästerskapen i Peking.

Tillsammans ska Ford Sverige och Joe Labero under det kommande året genomföra flera aktiviteter, bl.a. en rikstäckande reklamkampanj som ska sjösättas i mitten av årets andra halva. Erik Lindham är informationschef på HMC och utlovar en hel del magi i höstens satsning:

- Det känns otroligt kul att Joe ska samarbeta med oss. De flesta svenskar har någon sorts relation till Joe, alla känner till honom och de flesta av oss har sett honom antingen live eller på TV. Tillsammans ska vi skapa magi för dem som följer oss, och vi ska överraska och underhålla dem som funderar på att välja oss.

Joe Labero arbetar för fullt med sin kommande show Goldfingers som kommer att gå på Hamburger Börs i höst.

Mer information om Joe Labero finns här: https://www.labero.se/

Ämnen


Hedin Motor Company är bolagsnamnet för Ford Sverige och är importör av Ford-produkter i Sverige. Ford säljer person- och transportbilar samt reservdelar genom 34 återförsäljare uppdelade på 77 försäljningsställen. Ford strävar efter att ta en ledande position i Sverige för såväl marknadsandelar för person- och transportbilar som hållbarhet, innovation och elektrifiering. På huvudkontoret i Stockholm arbetar ca 45 anställda. Mer information på www.ford.se

Om Ford Motor Company
Ford Motor Company är ett globalt företag med huvudkontor i Dearborn, Michigan. Företaget designar, tillverkar, marknadsför och erbjuder service för Fords bilar, lastbilar, SUV:ar, elektriska fordon och Lincolns lyxfordon. Företaget erbjuder också finansiella tjänster genom Ford Motor Credit Company och strävar efter ledande positioner inom elektrifiering, autonoma fordon och mobilitetslösningar. Ford har cirka 188 000 anställda världen över. För mer information om Ford, bolagets produkter och Ford Motor Credit Company, vänligen besök www.corporate.ford.com.

Kontakter

Christoffer Strömberg

Christoffer Strömberg

Presskontakt Informationschef

Relaterat innehåll