Gå direkt till innehåll
The Swedish Family logga
The Swedish Family logga

Pressmeddelande -

The Swedish Family blir nya ambassadörer för Ford i Sverige

Fords svenska importör Hedin Motor Company (HMC) har ingått ett samarbete med en av landets främsta influencer-familjer The Swedish Family . The Swedish Family blir nya ambassadörer för Ford i Sverige där de bland annat kommer att testa olika Ford-modeller ur deras unika och underhållande familjeperspektiv.

The Swedish Family är en av landets främsta influencer-familjer som idag följs av hundratusentals svenska barnfamiljer på såväl YouTube som på Instagram. De producerar filmer och annat material som är mycket omtyckt, där fokus ligger på familjeuppleveler såväl i vardagen som i större sammanhang som utflykter och resor. Och det var just resorna som gjorde att familjens följarskara började växa rejält. Som tittare fick man följa med familjen på deras resor världen över, bland annat till Indien och Nya Zeeland, där de hittade på äventyr tillsammans.

Men i och med pandemin så fick utlandsresorna bytas mot kortare resor inom Sverige och innehållet blev av mer vardagligt format där familjen hittade på saker tillsammans. Dock har allt fler fått upp ögonen för The Swedish Family och dess följarantal har fortsatt att öka.

The Swedish Family består av pappa Axel, mamma Joanna och barnen Alma och Harry samt nyfödda dottern Laura.

Tillsammans med HMC och Ford ska The Swedish Family testa olika Ford-bilar ur ett familjeperspektiv det kommande året, där de just nu kör den nya laddhybriden Ford Explorer. The Swedish Family kommer fylla ett viktigt behov för Ford i Sverige, Erik Lindham är informationschef för HMC och säger:

- Det känns otroligt kul att vi inlett ett samarbete med The Swedish Family. Deras primära målgrupp barnfamiljer är mycket viktig för oss och det ska bli så spännande att se hur de kommer att testa bilarna ur sitt familjeperspektiv.

En kortfattad presentation om The Swedish Family finns på Fords hemsida på https://ford.se/om-ford/partnerskap.

Mer information om The Swedish Family och innehållet i deras kanaler, besök deras sociala flöden på:

YouTube:    https://www.youtube.com/theswedishfamily
Instagram: https://www.instagram.com/the_swedish_family/?hl=sv

Ämnen

Kategorier


Hedin Motor Company är bolagsnamnet för Ford Sverige och är importör av Ford-produkter i Sverige. Ford säljer person- och transportbilar samt reservdelar genom 34 återförsäljare uppdelade på 77 försäljningsställen. Ford strävar efter att ta en ledande position i Sverige för såväl marknadsandelar för person- och transportbilar som hållbarhet, innovation och elektrifiering. På huvudkontoret i Stockholm arbetar ca 45 anställda. Mer information på www.ford.se

Om Ford Motor Company
Ford Motor Company är ett globalt företag med huvudkontor i Dearborn, Michigan. Företaget designar, tillverkar, marknadsför och erbjuder service för Fords bilar, lastbilar, SUV:ar, elektriska fordon och Lincolns lyxfordon. Företaget erbjuder också finansiella tjänster genom Ford Motor Credit Company och strävar efter ledande positioner inom elektrifiering, autonoma fordon och mobilitetslösningar. Ford har cirka 188 000 anställda världen över. För mer information om Ford, bolagets produkter och Ford Motor Credit Company, vänligen besök www.corporate.ford.com.

Kontakter

Christoffer Strömberg

Christoffer Strömberg

Presskontakt Informationschef

Relaterat innehåll