Gå direkt till innehåll
Nästa generations Ford Ranger
Nästa generations Ford Ranger

Pressmeddelande -

Gör dig redo för nästa generations Ford Ranger

Stockholm den 9 september 2021

Idag släpps den första officiella glimten av #NextGenRanger, som kommer att offentliggöras senare i år och lanseras 2022.

Med överlägsen terrängkapacitet och Fords dynamiska körglädje, är nya Ford Ranger den tuffaste, mest kapabla och uppkopplade versionen av pickupen som har utvecklats av Ford, med tydligt fokus på kundernas behov och önskemål.

I grunden kommer nästa generations Ranger att vara den perfekta pickup-partnern för arbete, familj och lek.

Vi är glada att kunna presentera denna mycket kapabla bil i sin naturliga miljö.

Håll ögonen öppna för fler uppdateringar!

Se videon här:

Ämnen

Kategorier


Hedin Motor Company är bolagsnamnet för Ford Sverige och är importör av Ford-produkter i Sverige. Ford säljer person- och transportbilar samt reservdelar genom 34 återförsäljare uppdelade på 77 försäljningsställen. Ford strävar efter att ta en ledande position i Sverige för såväl marknadsandelar för person- och transportbilar som hållbarhet, innovation och elektrifiering. På huvudkontoret i Stockholm arbetar ca 45 anställda. Mer information på www.ford.se

Om Ford Motor Company
Ford Motor Company är ett globalt företag med huvudkontor i Dearborn, Michigan. Företaget designar, tillverkar, marknadsför och erbjuder service för Fords bilar, lastbilar, SUV:ar, elektriska fordon och Lincolns lyxfordon. Företaget erbjuder också finansiella tjänster genom Ford Motor Credit Company och strävar efter ledande positioner inom elektrifiering, autonoma fordon och mobilitetslösningar. Ford har cirka 188 000 anställda världen över. För mer information om Ford, bolagets produkter och Ford Motor Credit Company, vänligen besök www.corporate.ford.com.

Kontakter

Christoffer Strömberg

Christoffer Strömberg

Presskontakt Informationschef

Relaterat innehåll