Gå direkt till innehåll
Stilrena och rymliga Ford S-MAX erbjuds nu som ST-Line Stealth Edition.
Stilrena och rymliga Ford S-MAX erbjuds nu som ST-Line Stealth Edition.

Pressmeddelande -

Ford presenterar nya S-MAX ST-Line Stealth Edition – den sportiga familjebilen

Stilrena och rymliga Ford S-MAX kommer nu kunna erbjudas i en ny kraftfull och sportig design genom S-MAX ST-Line Stealth Edition. Stylingpaketet består bland annat av den nya exteriörfärgen Stealth Grey, 18-tums aluminiumfälgar, röda bromsok och svarta backspeglar. Bilen finns tillgänglig att beställa nu.

Det nya stylingpaketet för Ford S-MAX stärker modellens sportiga design, bland annat med exteriörfärgen Stealth Grey, 18-tums aluminiumfälgar, röda bromsok och svarta backspeglar. Modellen är också utrustad med ett sportinspirerat kjolpaket, sportfjädring och en intresseväckande interiör med svart läder och läckra röda inslag.

– Den sportiga stilen har följt med från den första S-MAX-modellen. Med nya Stealth Edition presenterar vi vår mest vågade modell av S-MAX någonsin. Det här är bilen för den som vill ha en funktionell bil, men som samtidigt inte vill tumma på en sportig och vågad personlighet. Efterfrågan på vårt högre segment, som ST-Line, ökade väldigt mycket under fjolåret och stod för över 70 procent av vår totala försäljning av personbilar under 2018, säger Roelant de Waard, marknads-, sälj- och servicedirektör på Ford Europa.

Mer än bara en sportig design
Nya S-MAX ST-Line Stealth Edition erbjuder mycket mer än ett sportigt utseende. Bilen är utrustad med Fords kraftfulla och bränsleeffektiva tvåliters EcoBlue-dieselmotor, som kom in i Fords sortiment under fjolåret. Motorn går att få med 150 eller 190 hästkrafter, men också i Bi-turbo-versionmed hela 240 hästkrafter.

Bilen är utrustad med Fords nya åttastegade automatlåda, som är optimerad för en mer bränsleeffektiv och bekvämare körning. Modellen innehåller också en rad avancerade förarassistansteknologier, som adaptiv farthållare som hjälper föraren att undvika onödiga starter och stopp under körning.

Teknologi som underlättar
Modellen är försedd med Fords kommunikations- och underhållningssystem SYNC 3, och Apple CarPlay och Android Auto™ finns förmonterat, vilket bland annat innebär att föraren kan styra bilens ljud, navigation och uppkopplade smarttelefoner med hjälp av röststyrning.Bilens pekskärm på hela åtta tum, manövreras också med nypande och svepande fingerrörelser.

Utökat sortiment av exteriörfärger för S-MAX
Ford har också presenterat en rad nya exteriörfärger för S-MAX. Utöver Stealth Grey som finns tillgänglig för ST-Line-modellerna, kan den som vill köpa en S-MAX Vignale välja färger som Blue Panther eller Guard, medan den stilrena Urban Teal-färgen finns att välja för S-MAX Titanium.

Ford S-MAX ST-Line Stealth Edition finns tillgänglig att beställa nu. 

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Om Ford Motor Company

Ford Motor Company är ett globalt bilföretag med huvudkontor i Dearborn i Michigan. Företaget designar, tillverkar, marknadsför och erbjuder service för Fords bilar, lastbilar, SUV:ar, elektriska fordon och Lincoln lyxfordon. Företaget erbjuder också finansiella tjänster genom Ford Motor Credit Company, och strävar efter ledande positioner inom elektrifiering, autonoma fordon och mobilitetslösningar. Koncernen har cirka 196 000 anställda världen över. För mer information om Ford, bolagets produkter och Ford Motor Credit Company, vänligen besök www.corporate.ford.com.

Ford of Europe ansvarar för produktion, försäljning och service av Ford-fordon på 50 separata marknader och har cirka 49 000 anställda vid sina helägda anläggningar och cirka 63 000 anställda medräknat joint ventures och okonsoliderade företag. Vid sidan av Ford Motor Credit Company driver Ford Europa även Ford Customer Service Division och 23 produktionsanläggningar (16 helägda eller konsoliderade joint venture-anläggningar och 7 okonsoliderade joint venture-anläggningar). De första Fordbilarna levererades till Europa 1903, samma år som Ford Motor Company grundades. Tillverkningen i Europa startade 1911.

Kontakter

Christoffer Strömberg

Christoffer Strömberg

Presskontakt Informationschef