Gå direkt till innehåll
Ford gör reality-serie á la Hollywood

Pressmeddelande -

Ford gör reality-serie á la Hollywood

Biltillverkaren Ford har producerat en egen mini-spin-off på tv-serien Svenska Hollywoodfruar. I huvudrollerna finns Maria Montazami och nya Ford Fiesta Vignale.

Ford tar hjälp av superaktuella Hollywoodfrun Maria Montazami för att sprida nya Ford Fiesta. I de tre kortfilmerna får vi följa Maria Montazami under hennes årliga sensommartur till Stockholm och dela hennes Montazami Moments. Och den som ser fram emot dråpliga incidenter på samma sätt som i Svenska Hollywoodfruar blir inte besviken.

Filmerna är en del av lanseringskampanjen för nya Ford Fiesta. Ford Sverige vill knyta an till det amerikanska arvet i bilarna och samtidigt visa upp att Fiesta är en bil med väldigt hög utrustningsnivå, kvalitet och finish, som till och med passar en Hollywoodfru.

– Maria är, precis som vi, samtidigt både amerikansk och svensk, så hon är en bra profil för oss. En Ford skäms inte för sig och bryr sig inte om Jante, och precis så är det med Maria. Jag tror att vi svenskar kan behöva lite mer av det, säger Christian Lysholm, marknadschef på Ford Sverige.

Filmserien släpps den 13 september på www.ford.se/montazami.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Om Ford Motor Company


Ford Motor Company är ett världsledande bilföretag med huvudkontor i Dearborn i Michigan. Företaget tillverkar och distribuerar motorfordon i sex världsdelar. Koncernen har cirka 199 000 anställda världen över och 65 fabriker. Dess fordon marknadsförs bl.a. under varumärkena Ford och Lincoln. Finansiella tjänster erbjuds genom Ford Motor Credit Company. För mer information om Ford och bolagets produkter världen över, vänligen besök http://www.corporate.ford.com/ eller http://www.ford.se/

Ford of Europe ansvarar för produktion, försäljning och service av fordon av märket Ford på 50 separata marknader och har cirka 47 000 anställda vid sina helägda anläggningar och cirka 67 000 anställda medräknat joint ventures och okonsoliderade företag. Vid sidan av Ford Motor Credit Company driver Ford Europa även Ford Customer Service Division och 22 produktionsanläggningar (13 helägda eller konsoliderade joint venture-anläggningar och 9 okonsoliderade joint venture-anläggningar). De första Fordbilarna levererades till Europa 1903, samma år som Ford Motor Company grundades. Tillverkningen i Europa startade 1911.

Kontakter

Christoffer Strömberg

Christoffer Strömberg

Presskontakt Informationschef

Relaterat innehåll