Gå direkt till innehåll
Ford Fiesta hjälper till att leverera en unik alla hjärtans dag-upplevelse.
Ford Fiesta hjälper till att leverera en unik alla hjärtans dag-upplevelse.

Pressmeddelande -

Var tredje restauranganställd vill komma undan arbetspass på alla hjärtans dag – då kommer Ford till undsättning

Servitörer och bartendrar får inte sällan offra sitt alla hjärtans dag-firande på bekostnad av sina gästers romantiska middagar. Ford bestämde sig för att vända på steken och överraska dessa hårt arbetande vardagshjältar med en fin alla hjärtans dag-middag.

Den 14 februari är det alla hjärtans dag, en viktig högtid för många. Enligt en undersökning gjord på uppdrag av Ford, där 1 253 restauranganställda intervjuades, är alla hjärtans dag så viktig att vissa till och med kan tänka sig att säga upp sig om de inte skulle få ledigt till firandet. Enligt undersökningen är det en av tre som försöker komma undan sitt arbetspass vid alla hjärtans dag, där en av tio sjukanmäler sig. Respondenterna i studien kommer från Frankrike, Tyskland, Italien, Spanien och Storbritannien.

Ford överraskar med romantisk måltid
Ford tyckte det var dags att hylla dessa vardagshjältar som ofta jobbar på alla hjärtans dag och gör allt för sina kunder. Företaget överraskade därmed ett antal av dessa vardagshjältar med en romantisk måltid.

– Alla par borde kunna fira alla hjärtans dag, men det är många som offrar sitt firande för en insats på sitt jobb. Det är dessa personer som är de verkliga hjältarna på alla hjärtans dag. Vi på Ford tänkte därför att vi ville uppmärksamma deras fina insatser, som möjliggör andras firande, och låta dem stå i centrum, säger Greg Dawson, kommunikationschef för Ford Europa.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Om Ford Motor Company


Ford Motor Company är ett världsledande bilföretag med huvudkontor i Dearborn i Michigan. Företaget tillverkar och distribuerar motorfordon i sex världsdelar. Koncernen har cirka 199 000 anställda världen över och 65 fabriker. Dess fordon marknadsförs bl.a. under varumärkena Ford och Lincoln. Finansiella tjänster erbjuds genom Ford Motor Credit Company. För mer information om Ford och bolagets produkter världen över, vänligen besök http://www.corporate.ford.com/ eller http://www.ford.se/

Ford of Europe ansvarar för produktion, försäljning och service av fordon av märket Ford på 50 separata marknader och har cirka 47 000 anställda vid sina helägda anläggningar och cirka 67 000 anställda medräknat joint ventures och okonsoliderade företag. Vid sidan av Ford Motor Credit Company driver Ford Europa även Ford Customer Service Division och 22 produktionsanläggningar (13 helägda eller konsoliderade joint venture-anläggningar och 9 okonsoliderade joint venture-anläggningar). De första Fordbilarna levererades till Europa 1903, samma år som Ford Motor Company grundades. Tillverkningen i Europa startade 1911.

Kontakter

Christoffer Strömberg

Christoffer Strömberg

Presskontakt Informationschef

Relaterat innehåll