Gå direkt till innehåll
Ford och Tinder anordnar blinddejter placerade i ikoniska sportbilen Mustang.
Ford och Tinder anordnar blinddejter placerade i ikoniska sportbilen Mustang.

Pressmeddelande -

Tinder-användare swajpar höger för blinddejt i en Ford Mustang

I Storbritannien har Ford och dejting-appen Tinder matchat ihop singlar för en blinddejt i ikoniska sportbilen Ford Mustang. Paren kopplades ihop efter att de valt att lära känna en Tinder-profil med beskrivningen ”det här är dejten du väntat på – Ford Mustang tar dig på dina drömmars blinddejt”.

Ett spännande samarbete har dragits igång mellan Ford och dejting-appen Tinder i Storbritannien. Singlar träffas i en Ford Mustang för en blinddejt, efter att ha swajpat höger – alltså valt att lära känna en viss profil på Tinder. Ford och Tinder tog fram en profil där singlar kan välja att swajpa höger om de är intresserade av en drömdejt i en Ford Mustang.

– Jag tror det ger ett häftigt intryck att dyka upp i en Ford Mustang till första dejten. Det är en ikonisk bil som drar ögonen till sig, säger Jim Farley på Ford.

– Mustangen har förändrat hur människor ser på amerikanska sportbilar. Tinder har förändrat hur människor träffas. Vi tyckte därför att det verkade rimligt att jobba tillsammans och skapa lite magi för alla singlar där ute, säger Derek Callow på Tinder.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Om Ford Motor Company


Ford Motor Company är ett världsledande bilföretag med huvudkontor i Dearborn i Michigan. Företaget tillverkar och distribuerar motorfordon i sex världsdelar. Koncernen har cirka 199 000 anställda världen över och 65 fabriker. Dess fordon marknadsförs bl.a. under varumärkena Ford och Lincoln. Finansiella tjänster erbjuds genom Ford Motor Credit Company. För mer information om Ford och bolagets produkter världen över, vänligen besök http://www.corporate.ford.com/ eller http://www.ford.se/

Ford of Europe ansvarar för produktion, försäljning och service av fordon av märket Ford på 50 separata marknader och har cirka 47 000 anställda vid sina helägda anläggningar och cirka 67 000 anställda medräknat joint ventures och okonsoliderade företag. Vid sidan av Ford Motor Credit Company driver Ford Europa även Ford Customer Service Division och 22 produktionsanläggningar (13 helägda eller konsoliderade joint venture-anläggningar och 9 okonsoliderade joint venture-anläggningar). De första Fordbilarna levererades till Europa 1903, samma år som Ford Motor Company grundades. Tillverkningen i Europa startade 1911.

Presskontakt

Erik Lindham

Erik Lindham

Presskontakt Informationschef

Relaterat innehåll