Följ Ford Motor Company AB

Nu öppnar nya FordStore i Malmö, Vänersborg och Stockholm

Pressmeddelande   •   Jan 21, 2016 11:15 CET

I helgen öppnar tre nya FordStore i Sverige när det spektakulära konceptet nu slår upp portarna hos Hedbergs Bil i Malmö, Brandt i Vänersborg och Upplands Motor i Stockholm. FordStore är en unik satsning på köpupplevelsen och gör det bland annat möjligt att sälja Ford Mustang och det nya konceptet Vignale.

FordStore är en unik satsning i bil-Sverige, både för Ford och för återförsäljarna. Alla FordStore utgår från samma enhetliga koncept vad gäller inredning och utformning och ger besökarna möjlighet att se och provköra alla modeller i Fords modellprogram, både personbilar och transportbilar.

– Dels innebär FordStore en affärsmöjlighet genom att vi får sälja Mustang och Vignale som vi tror mycket på, men det handlar lika mycket om att visa att Ford är ett varumärke som konkurrenterna verkligen ska akta sig för. Det är ett starkt varumärke, och vi vill vara med och dela den resan, säger Sebastian Brandt, försäljningschef på Brandt i Vänersborg, som inviger sitt FordStore på torsdagen för särskilt inbjudna.

– I butiken ger FordStore-konceptet en spännande upplevelse för kunderna som blir ett extra lyft även för oss som handlare. Vi har sålt Ford i 90 år så det här är ett sätt att visa att vi satsar 100 % på Ford, säger Carl-Johan Hedberg, försäljningschef på Hedbergs bil i Malmö, som inviger det nya konceptet FordStore för inbjudna kunder på torsdagen, för personalen på fredagen och med öppet hus i bilhallen i helgen.

– FordStore blir ett jättelyft och jag gillar att man gör någonting mer runt varumärket. Det har varit ett jätteintresse från kunderna att komma på invigningen och att få se Mustangen, så det här känns jättebra, säger Andreas Höjer, försäljningschef för Ford på Upplands Motor som inviger sitt FordStore på anläggningen i Kista på torsdagskvällen för inbjudna kunder.

Här finns FordStore i Sverige
Malmö (NY) – Hedbergs Bil, Hornyxegatan 16, Malmö, 040-38 80 00
Halmstad – BilMånsson, Kundvägen 16, Halmstad, 035-260 45 00
Vänersborg (NY) – Brandt, Stampgatan 12, Vänersborg, 0521-26 53 00
Stockholm (NY) – Upplands Motor Kista, Kronåsvägen 2-4, Sollentuna, 0771-900 100

Om Ford Motor Company


Ford Motor Company är ett världsledande bilföretag med huvudkontor i Dearborn i Michigan. Företaget tillverkar och distribuerar motorfordon i sex världsdelar. Koncernen har cirka 180 000 anställda världen över och 65 fabriker. Dess fordon marknadsförs bl.a. under varumärkena Ford och Lincoln. Finansiella tjänster erbjuds genom Ford Motor Credit Company. För mer information om Ford och bolagets produkter världen över, vänligen besök http://www.corporate.ford.com/ eller http://www.ford.se/

Ford of Europe ansvarar för produktion, försäljning och service av fordon av märket Ford på 50 separata marknader och har cirka 47 000 anställda vid sina helägda anläggningar och cirka 67 000 anställda medräknat joint ventures och okonsoliderade företag. Vid sidan av Ford Motor Credit Company driver Ford Europa även Ford Customer Service Division och 22 produktionsanläggningar (13 helägda eller konsoliderade joint venture-anläggningar och 9 okonsoliderade joint venture-anläggningar). De första Fordbilarna levererades till Europa 1903, samma år som Ford Motor Company grundades. Tillverkningen i Europa startade 1911.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.