Gå direkt till innehåll
Fordhandlarna som är bäst på kundnöjdhet

Pressmeddelande -

Fordhandlarna som är bäst på kundnöjdhet

Nu är de fyra svenska Fordhandlare som är bäst på kundnöjdhet utsedda. Handlarna får den ärofulla titeln ”Chairman’s Award”. Utmärkelsen delas ut årligen av Ford Europa för att uppmuntra och uppmärksamma de handlare som inte bara når försäljningsmål utan också gör det med högsta kundnöjdhet.

Priset ”Chairman’s Award” delas ut varje år till de handlare som dels uppfyllt säljmålen på både bilar och reservdelar men därutöver också får högst betyg av kunderna själva. I år har fyra svenska handlare vunnit den ärofyllda titeln: Carltne Bil (Karlshamn), Hedemora Bilforum (Hedemora), Lundins Bil (Visby) och BilMånsson (Halmstad).

– Kundnöjdheten är ett väldigt stort fokus för oss, och därför är det väldigt kul att kunna uppmärksamma de handlare som älskas av sina kunder. Det finns så många som säljer en bil, men med en Ford får du en högre köpupplevelse, säger Bogdan Glod, vd på Ford Sverige.

Handlaren som älskas av 100 % av kunderna
Till grund för utmärkelsen ligger den enkät som alla privatkunder får svara på efter sitt köp. Eftersom resultaten räknas i procent tävlar både stora och små handlare på samma villkor. Och för att få utmärkelsen krävs verkligen att handlaren älskas av sina kunder. Carltne Bil, som hamnade högst på listan i år, har imponerande 100 % på frågan ”Jag älskar min Fordhandlare”.

Vinner exklusiv resa till Le Mans
I juni får alla europeiska handlare som fått ”Chairman’s Award” i år träffas i Paris, där de bjuds på möjligheten att uppleva Ford GT:s spektakulära återkomst i banracet Le Mans med såväl VIP-lounge som Pitwalk och möte med förarna. 

Ämnen

Kategorier


Om Ford Motor Company


Ford Motor Company är ett världsledande bilföretag med huvudkontor i Dearborn i Michigan. Företaget tillverkar och distribuerar motorfordon i sex världsdelar. Koncernen har cirka 180 000 anställda världen över och 65 fabriker. Dess fordon marknadsförs bl.a. under varumärkena Ford och Lincoln. Finansiella tjänster erbjuds genom Ford Motor Credit Company. För mer information om Ford och bolagets produkter världen över, vänligen besök http://www.corporate.ford.com/ eller http://www.ford.se/

Ford of Europe ansvarar för produktion, försäljning och service av fordon av märket Ford på 50 separata marknader och har cirka 47 000 anställda vid sina helägda anläggningar och cirka 67 000 anställda medräknat joint ventures och okonsoliderade företag. Vid sidan av Ford Motor Credit Company driver Ford Europa även Ford Customer Service Division och 22 produktionsanläggningar (13 helägda eller konsoliderade joint venture-anläggningar och 9 okonsoliderade joint venture-anläggningar). De första Fordbilarna levererades till Europa 1903, samma år som Ford Motor Company grundades. Tillverkningen i Europa startade 1911.

Kontakter

Christoffer Strömberg

Christoffer Strömberg

Presskontakt Informationschef

Relaterat innehåll