Gå direkt till innehåll
Ford Sverige ger Work System Sweden AB prestigefylld certifiering
Ford Sverige ger Work System Sweden AB prestigefylld certifiering

Pressmeddelande -

Ford Sverige ger Work System Sweden AB prestigefylld certifiering

Work System Sweden AB erhåller certifieringen Ford Pro Converter (tidigare QVM), en certifiering för att säkerställa att Fords bilar har samma höga kvalitet även efter en fordonsanpassning. Certifieringen omfattar samtliga Fords modeller.

Work System Sweden AB startades 2008 av Jonas Hallenborg och David Nord. Huvudkontor, lager och monteringsanläggning är beläget i Tenhult strax utanför Jönköping, företaget har haft en stark kontinuerlig tillväxt sedan start och är idag fler än 100 anställda i koncernen.

”- För oss är Ford Pro mer än bara en kvalitetsstämpel, det är också ett bevis på att Ford tar påbyggnationer på allvar. Vi är oerhört stolta över vår Ford Pro certifiering, med tanke på att vi själva äger och driver merparten av våra verkstäder följer vi och implementerar samma arbetssätt på samtliga positioner. Metoder och arbetssätt följer med från första idé, till utveckling av produkter, till det att nyckeln är lämnad till kund. Men arbetet slutar inte där, utan det är också viktigt att kunden känner trygghet i att vi alltid finns nära till hands oavsett var i Sverige kunden befinner sig med eventuella nya behov,” säger Jonas Hallenborg VD och delägare i Work System.

Ett stort och viktigt steg i utvecklingen för såväl Work System som Ford Sverige är kvalitétscertifieringen. Det har varit en lång process att nå slutmålet där Fords SVE-ingenjörsteam (Special Vehicle Engineering) i både Köln, Tyskland och Dunton, England varit ytterst ansvariga för certifieringsprocessen.

Hos Ford i Sverige är man glada och stolta:
”- Det känns oerhört bra att Work System, som vuxit som en leverantör till våra Fordåterförsäljare de sista åren, erhåller en kvalitetssäkrande certifiering för våra produkter inom specialanpassningen,” säger Daniel Jakobsson ansvarig för transportbilar hos Ford Sverige


Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Hedin Motor Company är bolagsnamnet för Ford Sverige och är importör av Ford-produkter i Sverige. Ford säljer person- och transportbilar samt reservdelar genom fem återförsäljare uppdelade på 63 försäljningsställen. Ford strävar efter att ta en ledande position i Sverige för såväl marknadsandelar för person- och transportbilar som hållbarhet, innovation och elektrifiering. På huvudkontoret i Stockholm arbetar ca 45 anställda. Mer information på www.ford.se.

Om Ford Motor Company
Ford Motor Company är ett globalt företag med huvudkontor i Dearborn, Michigan. Företaget designar, tillverkar, marknadsför och erbjuder service för Fords bilar, lastbilar, SUV:ar, elektriska fordon och Lincolns lyxfordon. Företaget erbjuder också finansiella tjänster genom Ford Motor Credit Company och strävar efter ledande positioner inom elektrifiering, autonoma fordon och mobilitetslösningar. Ford har cirka 188 000 anställda världen över. För mer information om Ford, bolagets produkter och Ford Motor Credit Company, vänligen besök www.corporate.ford.com.

Kontakter

Christoffer Strömberg

Christoffer Strömberg

Presskontakt Informationschef