Gå direkt till innehåll
Ford introducerar Ford Motorcraft - service, reparationer och reservdelar för bilar som är sex år och äldre

Pressmeddelande -

Ford introducerar Ford Motorcraft - service, reparationer och reservdelar för bilar som är sex år och äldre

  • Ford Motorcraft erbjuder alla fördelarna med en auktoriserad Fordverkstad till ett mycket förmånligt pris 
  • Programmet omfattar: Ford Motorcraft originalservice, särskilt förmånliga priser på de vanligaste reparationerna samt reservdelar med hög kvalitet till rätt pris

Göteborg, 9 juli 2014 – Ford Motorcraft är erbjudanden som har utformats för att garantera att varje Ford förblir en Ford, även efter åtskilliga år och mil på vägarna. Ford Motorcraft riktar sig främst mot bilar som är sex år och äldre. Programmet ger varje kund ett passande erbjudande med garanterad kvalitet till ett överkomligt pris.

”Ford Motorcraft erbjuder dig alla fördelarna med att använda en auktoriserad Fordverkstad och till ett mycket förmånligt pris. Bara för att din bil börjar få några år på nacken innebär inte det att du bryr dig mindre om den. Däremot kanske du är ännu mer intresserad av prisvärda erbjudanden när det kommer till service och underhåll av bilen”, säger Christian Lysholm, servicemarknadschef på Ford Sverige.

Som vid en ordinarie service eller reparation av en Ford-bil, utförs all service och reparationer under Ford Motorcraft programmet av auktoriserade Fordverkstäder som är utrustade med de rätta verktygen och diagnossystemen för att ta hand om varje Ford på bästa sätt.

Prisvärt och enkelt

En Ford Motorcraft originalservice innehåller olje- och oljefilterbyte samt kupéfilerbyte. Dessutom ingår en kontroll av bilens 30 viktigaste säkerhetsfunktioner, t ex bromsvätska, glödlampor, däck och tekniska funktioner som koppling och handbroms. Efteråt utförs en provkörning av bilen. Som en extra säkerhet ingår Ford Assistans till och med nästa schemalagda service med Ford Motorcraft Originalservice.

Fords Motorcraft-märkta reservdelar är reservdelar av hög kvalitet men till ett lägre pris och programmet utökas hela tiden. För ett antal vanliga reparationer finns numera rekommenderade cirkapriser inklusive arbete och moms, på så vis vet man som kund alltid i förväg vad en service eller reparation kommer att kosta. 

”Alla reservdelar i Ford Motorcraft är godkända av Ford, så du kan känna dig trygg med att de passar perfekt för just din bil”, avslutar Christian Lysholm.

Läs mer om Ford Motorcraft, på följande länk: http://www.ford.se/Agande/FordMotorcraft

# # #

För pressmeddelanden, tillhörande material och högupplösta bilder och video, besök

www.media.ford.com alt. http://fordmedia.eu


Följ oss på www.facebook.com/fordsverige, http://instagram.com/fordsverige

eller www.youtube.com/fordofeurope

För ytterligare information, kontakta:

Ola Norberg, Ford Motor Company AB, onorberg@ford.com alt. +46 (0)31 707 10 95


Relaterade länkar

Ämnen


Om Ford Motor Company


Ford Motor Company är ett världsledande bilföretag med huvudkontor i Dearborn i Michigan. Företaget tillverkar och distribuerar motorfordon i sex världsdelar. Koncernen har cirka 180 000 anställda världen över och 65 fabriker. Dess fordon marknadsförs bl.a. under varumärkena Ford och Lincoln. Finansiella tjänster erbjuds genom Ford Motor Credit Company. För mer information om Ford och bolagets produkter världen över, vänligen besök http://www.corporate.ford.com/ eller http://www.ford.se/

Ford of Europe ansvarar för produktion, försäljning och service av fordon av märket Ford på 50 separata marknader och har cirka 47 000 anställda vid sina helägda anläggningar och cirka 67 000 anställda medräknat joint ventures och okonsoliderade företag. Vid sidan av Ford Motor Credit Company driver Ford Europa även Ford Customer Service Division och 22 produktionsanläggningar (13 helägda eller konsoliderade joint venture-anläggningar och 9 okonsoliderade joint venture-anläggningar). De första Fordbilarna levererades till Europa 1903, samma år som Ford Motor Company grundades. Tillverkningen i Europa startade 1911.

Kontakter

Christoffer Strömberg

Christoffer Strömberg

Presskontakt Informationschef