Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

BIL-MÅNSSON I HALMSTAD FÅR FINBESÖK FRÅN FORD

Göteborg/Halmstad, 1 juli 2010 Imorgon den 2 juli får Clas O Månsson och hans personal på BilMånsson i Halmstad finbesök från Ford då Hans Schep, Regional Director Ford of Europe, och Anna Müller, VD Ford Sverige uppmärksammar några av Ford Sveriges bästa återförsäljare.

- Självklart är det mycket hedrande och kul att få så fint besök – speciellt mot bakgrund av att hela teamet har slitit hårt för att nå dit där vi är idag, säger Clas O Månsson, VD och ägare av Bil-Månsson i Halmstad.

Efter att mer eller mindre ha vuxit upp i en bilhall, då Clas morfar Jöns Månsson startade Bil-Månsson 1922, så har Clas samlat på sig en gedigen erfarenhet inom bilförsäljning.

Genom att starta Bil-Månsson i Halmstad AB i februari 2008 såg Clas möjligheten att etablera Ford ordentligt på kartan i regionen. Efter ett flertal möten med Ford insåg han att det fanns en stor potential i Ford och att varumärket gick en intressant framtid till mötes.

Kontrakt skrevs med Ford och strax därefter kom finanskrisen. Trots det stålbad som finanskrisen innebar så stärkte det Clas med personal. Från att haft 4% marknadsandel 2008 har nu BilMånsson i Halmstad dubblerat den siffran till strax över 8%.

- Visst är det trevligt att ha dubblerat marknadsandelen, men jag är ännu inte nöjd – nu siktar vi mot minst 10%, fortsätter Clas Månsson.

Besöket av Ford Europas Regional Director kommer ske klockan 09.00 den 2 Juli hos BilMånsson på Kristinehedsvägen 11 i Halmstad.

# # #

Fords pressreleaser och högupplösta bilder kan laddas ned på Ford Motor Companys webbplats för media (www.fordmedia.eu)

För ytterligare information, kontakta Public Affairs, Ford Motor Company AB:

Ola Norberg, onorberg@ford.com alt. 031 707 10 95 eller:

Clas O Månsson, clas.mansson@bilmansson.com alt. 035 152 152 / 0708 554 555

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kontakter

Christoffer Strömberg

Christoffer Strömberg

Presskontakt Informationschef